2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Nyert a Szeged-Grosics, kikapott Csabán a Termál

A Cegléd ellen nyert a Szeged-Grosics, Békéscsabán kapott ki a Termál a hétvégi bajnokikon.
A mérkőzést végig uralva a védő Jagodics Bence fejesével és a támadó Zádori Krisztián közeli találatával 2-0-ra nyert a Cegléd albertirsai, ideiglenes otthonában a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Klausz László együttese több helyzetet alakított ki, és kézben tartotta a mérkőzést, azonban a második gól csak a 90. percben született meg. A csapat a győzelemmel az NB II-es bajnokság 8. helyen áll, mindössze három pontra a második Kisvárdától. Vasárnap a listavezető Balmazújváros vendégszerepel Gyulán.

Többet tett a győzelemért, mégis vereséget szenvedett Békéscsabán, az Előre második csapata ellen a Termál FC. A harmadik vonal Közép csoportjának megyei rangadóján Őze Tibor tanítványai az első félidőben többször is veszélyeztettek. A játék képe a szünet után sem változott, gólt azonban a 83. percben a csabaiak értek el, így a hazaiak első győzelmüket megszerezve 1-0-ra nyertek. A Termál 8 forduló után 7 ponttal a 14. helyen áll. Szombaton a PMFC látogat Gyulára.

Fotók: Garami Zsolt

Nézze meg ezt is:

A nyugdíjas közösségek ereje

A napjainkban is aktív KÖVIZIG Szivárvány Nyugdíjas Klub Gyula egyik legrégebben alakult nyugdíjas szervezete. Egykor alapítótagként, …