2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyulán is muzsikált az erdő

Idén  második alkalommal csatlakozott Gyula a Muzsikál az erdő rendezvénysorozatához a hétvégén. A szervezők célja egy környezettudatos fenntartható életforma irányába fordítani a résztvevőket az erdő, a zene, a művészet erejével.

A Dobszerda Együttes is erdei koncertet adott a Muzsikál az erdő rendezvényének keretében a Biri-ér partján. Idén már második alkalommal csatlakozott Gyula a kezdeményezéshez most is azzal a céllal, hogy a környezettudatos életforma irányába fordítani a résztvevőket az erdő a zene, a művészet erejével.
A rendezvény időpontja sem véletlen, hiszen minden esztendő 40. hete az az erdők hete, ez a programsorozat jó alkalom volt arra, hogy megnyissák a hetet.
A szervezők fontos szándéka még ezzel a programmal, hogy az embereket visszavigye egészen a gyökerekhez, amivel egy olyan lelkiállapotot érjenek el, amibe a hétköznapi rohanásban nagyon nehezen kerülhetnek.
A zenei programok mellett ismereterjesztő előadások, erdei túrák és sportrendezvények is színesítették az események sorát.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …