2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula – Pécs 0-6

A Pécs látogatott Gyulára az NB III. Közép csoport 9. fordulójában. Márton Gábor, a vendégek vezetőedzője egy meccsre szóló eltiltása miatt nem ülhetett le a kispadra, de a gyulai edző, Őze Tibor is a lelátóról nézhette végig a mérkőzést.

A 38. percben Kiss helyezett a gyulai kapu elé, majd Katona ért kézzel a labdához. Antal játékvezető 11-est ítélt, melyet Koller érvényesített.

A második játékrész kezdete után nem sokkal már meg is fogyatkozott a Termál FC, miután Károllyal szemben szabálytalankodott Ferenczi.

A 70. percben Kónya passzolt Károlynak, aki belőtte a labdát az üres kapuba. Három perccel később pedig Koller helyezett Károlynak, aki átemelte Harmant, 3-0.

A 76. percben Károly szabadrúgása nem sokkal, de elkerülte a kaput, viszont 4 minutummal később Koller megszerezte második gólját is, 4-0.

A gólgyártás még ekkor sem ért véget. A 87. percben tovább növelte előnyét a Pécs, mikor Kónya gurította el a labdát Harman mellett.

A 91. percben Turi állította be a 6-0-ás végeredményt, miután magabiztosan lőtte be szabadrúgását. Várfürdő-Gyulai Termál FC – PMFC 0-6.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC a vereség után a 16. helyen áll. A Termál FC vasárnap Dabasra látogat. A csapat következő hazai mérkőzését október 15-én, a fővárosi Pénzügyőr Sport Egyesület ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …