2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Egy csoport és két magánszemély kapja idén a Prima-díjat

Idén 11. alkalommal rendezik meg Békéscsabán a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Békés megyei szervezetének Prima-gáláját. A rendezvényen hagyományosan átadják a megyei prima-díjakat, a vállalkozói elismeréseket, valamint a média különdíjat.
A VOSZ megyei szervezete több mint tíz éve csatlakozott Demján Sándornak, az országos szövetség elnökének kezdeményezéséhez, hogy megyei szinten is elismerjék a sport, a kultúra és a tudomány legjobbjait. Az elmúlt évtizedben összesen harminc, egy-egymillió forintos díj talált gazdára, most is hárman vehetik át az elismerést.

A kiválasztás annyiban szigorodott az elmúlt időszakban, hogy ellenőrzik a vállalkozások mérlegét, mert néhány éve több példa is volt arra, hogy a díj átvétele után a vállalkozás becsődölt. Így a jelölteknél már alapfeltétel, hogy több éve működő stabil háttérrel rendelkező vállalkozásnak kell lennie.
Nagy Mihály László elmondta még, idén egy csoport és két magánszemély veheti át a Prima-díjat, amelyeket pénteken adnak át a megyeszékhelyen.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …