2021. október 27., szerda
FONTOS

Az egészséges életmódot népszerűsítették Gyulaváriban

Versek és mondókák közepette játékosan tölthették el egy napjukat a helyi óvodások a Gyulavári Kastélyban. Az esemény egy 4 állomásból álló rendezvénysorozat része volt, melyen a megjelentek az egészség fontos szerepéről hallhattak előadást.

Az óvodás korosztályhoz illeszkedő programon a zöldségek és a gyümölcsök fontosságáról és az étrendbe való beillesztésről is szó esett. A rendezvénysorozat következő állomását október 25-én rendezik meg, ekkor a felső tagozatos diákokat szólítják majd meg.

A “Szórakozz az egészségedért a Gyulavári Kastélyban” rendezvénysorozat utolsó állomását október 29-én tartják meg, mellyel egyben csatlakoztak az országos rajzfilmünnephez. Az egész napos filmvetítésen megtekinthető lesz többek között a Bogyó és Babóca, a Vuk, illetve a Magyar Népmesék. Az eseményen a megjelentek egy rendhagyó természetismereti órán, illetve különböző játékos programokon is részt vehetnek.

Nézze meg ezt is:

Markánsan nő a szennyvíz koronavírus koncentrációja

A szennyvízminták SARS-CoV-2 koncentrációja az előző hetek lassú ütemű növekedéséhez képest erőteljes emelkedést mutatott Budapesten, …