2024. április 19., péntek
FONTOS

Vésztőn nyílt a megye 13. kormányablaka

A Bánk bán leghíresebb áriájának a dallamára vágtál át péntek délután a nemzeti színű szalagot Vésztőn. Az ünneplésre az adott alkalmat, hogy Vésztőn is megnyílt a kormányablak, vagyis az itt élő emberek immár helyben intézhetik ügyeiket, nem kell emiatt Szeghalomra, vagy adott esetben Békéscsabára utazniuk.

Kovács József országgyűlési képviselő a vésztői városvezetés szerepét, az önkormányzat anyagi áldozatvállalásának jelentőségét emelte ki.

Békés megye kutatja azokat a pontokat, melyeken keresztül ki tud törni – jelentette ki Latorcai János, az országgyűlés alelnöke.

A vésztőivel már a tizenharmadik kormányablakot nyitották meg a megyében – hangsúlyozta Gajda Róbert kormánymegbízott, aki kitért arra, hogy a helyi önkormányzatok odafigyelnek arra, hogy az ott élők minél magasabb színvonalú szolgáltatáshoz jussanak.

A megye első kormányablakának megnyitása óta több mint 562 ezer ügyfél fordult meg az integrált kormányzati ügyfélszolgálatokon, az ügyek száma elérte a 636 ezret, az ügyfél-elégedettség pedig 83 százalékos Békésben.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …