2024. április 20., szombat
FONTOS

Vendégszám emelkedést és fejlesztéseket tervez az új fürdőigazgató

December elsejétől új igazgató irányítja a Gyulai Várfürdőt Kun Miklós személyében.

A helyi származású vezető a vendégkör növelése, a marketing erősítése mellett a fejlesztéseket is szeretné folytatni – hangzott el a 3Témában.
A szakember elmondta, legelső lépésként egy marketing és egy gazdasági vezetőt kell találni ahhoz, hogy elindulhasson a jövő építése. Megítélése szerint a fejlesztések nélkülözhetetlenek lesznek, de mivel a cég elsősorban saját erőből tud építkezni, ezért nagyon óvatosan lehet csak tervezni a bővüléssel. Elsősorban a szolgáltatások fejlesztése, az élmény típusú beruházások elkerülhetetlenek lesznek a jövőben, mert óriási a harc a piacon és csak így lehet megteremteni a stabil és hosszú távú működést.
Kun Miklós elmondta még, a jelenlegi számadatok alapján a belföldi vendégszámban rejlik még potenciál, ez a későbbiekben a 44-es út elkészültével is növekedhet. Emellett megítélése szerint az aradi és a debreceni reptér bevonásával a külföldi piacon is lehetne erősíteni. Kun Miklós szerint a dolgozói létszám a komplexumban megfelelő, a lehetőségekhez mérten a jövőben a bérek felzárkóztatása is kiemelt feladat lesz.

Nézze meg ezt is:

Karitatív rangadóra készülnek

  A Gyulasport Nonprofit Kft cégfilozófiájának kiemelt területe a karitatív segítségnyújtás, ami a jövő hétvégi …