2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula – Szigetszentmiklós 2-3

A listavezető Szigetszentmiklós ellen lépett pályára a Várfürdő-Gyulai Termál FC hazai környezetben. A Pest megyei együttest az eddigi 14 forduló alatt, csak a Dunaújváros tudta megállítani, a hazaiak pedig még mindig nem nyertek Gyulán.
A 26. percben Varga szabadrúgása döngette a keresztlécet. Nem sokkal később pedig Fritz ismételte meg az előző jelenetet.
A kihagyott szigetszentmiklósi helyzeteket bánhatta a vendég együttes mikor az 53. percben Balogh révén megszerezte a vezetést a Termál.

A 60. minutumban Antal játékvezető a már lecserélt Barna Zsoltot állította ki a kispadról.
A 66. percben továbbnövelte előnyét a Termál. Sipos ívelt Baloghnak, aki az elfektetett Mikler mellett helyezett a kapuba. Két perc sem telt el amikor Fritz szabadrúgása Varga fejéről érkezett a hazai kapuba.
A 80. percben Varga ívelését csúsztatta Kovács, Pintér elé, aki megszerezte a második szigetszentmiklósi gólt.
A 87. percben Fritz szögletét Varga érvényesítette.

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Szigetszentmiklós 2-3.
A Várfürdő-Gyulai Termál FC továbbra is nyeretlen maradt hazai pályán. Négy győzelem, két döntetlen és kilenc vereséggel a háta mögött a 15. helyet birtokolja a csapat.
A Termál legközelebb Dunaújvárosban próbál pontot szerezni. Következő hazai mérkőzését a csapat a Ferencváros II. ellen vívja november 27-én.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …