2024. április 20., szombat
FONTOS

Tíz településen toboroznak határvadászokat

Békés megyében a toborzó csoportok november 21-e és 25-e között Békéscsabán, Gyulán, Szeghalmon, Orosházán, Tótkomlóson, Békéssámsonon, Nagyszénáson, Gádoroson, Pusztaföldváron és Csanádapácán tartanak tájékoztatókat a határvadász képzésről.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjai 2016. november 14-e és 18-a között hét településen tartottak tájékoztatókat. A határvadász képzés iránt érdeklődőknek adtak információkat a békési, gyomaendrődi, szeghalmi, szarvasi és a sarkadi járási hivatalokban. Békéscsabán, Szarvason és Békésen a határvadász hivatás iránt érdeklődő középiskolásokkal is találkoztak.

Jövő héten hétfőn, 2016. november 21-én Békéscsabán, a Csaba Centerben felállított információs pontnál várják majd a jelentkezőket, érdeklődőket. A rendőrök a határvadász hivatásról 2016. november 21-én a Gyulai Járási Hivatalban, míg november 22-én a Szeghalmi Járási Hivatalban tartanak előadást. A következő héten a toborzó csoportok polgármesteri hivatalokban is tartanak tanácsadást. November 23-án Orosházán, Tótkomlóson, valamint Békéssámsonon, november 24-én Nagyszénáson és Gádoroson, november 25-én pedig Pusztaföldváron, illetve Csanádapácán  várják a határvadász képzés iránt érdeklődőket .

A rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken továbbra is fogadják az érdeklődőket, valamit a rendőrség honlapján is megtalálnak minden információt, ami szükséges ahhoz, hogy jelentkezhessenek a képzésre.

Nézze meg ezt is:

A 90 éves Lupsán Imrénét köszöntötték

  Virággal, Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletével és tortával köszöntötte szerda délután Timár Andrea aljegyző és …