2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula – Komló 1-0

A Komló csapata látogatott szombaton Gyulára az NB III. Közép csoportjának utolsó 2016-os fordulójában. A hazaiak nagy reményekkel léptek pályára, hiszen az utolsó helyezett csapat ellen jó esély kínálkozott arra, hogy begyűjtsék a három pontot.

Az ötödik percben Okos beadását Balogh bombázta kapura, de Gáspár védett. A 22. minutumban Nagy szabadrúgásból veszélyeztetett, majd a kipattanó labdát Balogh elől Habi rúgta el. Nem sokkal később Okos indította Styecz Milánt, aki lőtt, a kipattanót Balogh már nem érte el. Egy perccel később Sipos emelt a kapu előterébe, majd Gólya a kapufára mentett. A kipattanót Okos rúgta el keresztbe a kapu előtt.

A 32. percben Balogh ívelt a középen érkező Styecznek, de Gáspár hárított. Az első komolyabb komlói helyzetig a 34. percig kellett várni. Mészáros passzát követően lőtt keresztbe a baranyai támadó. Három minutummal később Ferencz kapta meg a labdát, aki magabiztosan lőtt, de gólt nem ért a próbálkozása.

A 41. percben Habi adta el a labdát, amire két gyulai csatár is megindult. Balogh a keresztlécet találta el. Néhány perccel később Bogdán is megpróbálta bevenni a vendég kaput.

A második játékrész képe is gyulai fölényt mutatott. A 48. percben Nagy ívelését követően Styecz veszélyeztetett. A 66. minutumban Nagy hozta játékba Katonát, kinek lövése nem sokkal kerülte el a kaput. A 76. percben megszerezte a vezetést a Gyula, miután Zámbori ívelt Styecz fejére. A gól ellenére még jobban hajtott a Termál. Balogh helyezett Zámborinak, kinek lövése a kapu mellé szállt. A 80. percben megfogyatkozott a Komló. Gólya szabálytalankodott Sipossal, majd Borbás játékvezető felmutatta a baranyai játékosnak a második sárga lapot, így a vendégek eggyel kevesebben folytathatták. A komlói oldalon egy szerelést követően még pókmászásban is sikerült továbbpasszolni a labdát. A 83. minutumban Styecz fejesét fogta a vendég kapus. A másik oldalon pedig Németh próbálkozott, de lövése elkerülte a kaput. Nem sokkal később ismét próbált közelebb kerülni a gyulai kapuhoz a Komló, de a védők a helyükön voltak.

A 91. percben Nagy a kapufát találta el, fél perccel később pedig Katona lövését védte Gáspár, a kipattanót pedig Pilán hagyta ki. Egy minutummal később Balogh próbálkozását hárította Gáspár. A 94. percben még Balogh próbálta növelni csapata előnyét, de az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Várfürdő-Gyulai Termál FC – Sport 36 Komlói Bányász 1-0.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC legközelebb 2017 február 19-én lép pályára a Szentlőrinc otthonában. A csapat következő hazai mérkőzését február 25-én, a Dabas ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …