2024. március 29., péntek
FONTOS

Átadták a Pánczél Imre felújított tornaszobáját

Dallal és az iskola Zumba tánccsoportjának fellépésével ünnepelték az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézményében a tornaszoba felújítását. Mint ismert, 2014-ben le kellett zárni a tornaszobát. Az akkor balesetveszélyes terület mára Szabó Tünde sportért felelős államtitkár segítségével közel 6 millió forintból újult meg.

Alt Norbert alpolgármester a korszerűsítést kezdeményező helyi közösség erejét emelte ki, egyben hangsúlyozta, jelzésértékű, hogy az intézmény fenntartói közül senki sem jött az ünnepségre. A tornaszoba felújítása mindenesetre több szempontból is nagy jelentőséggel bír. A lapostető felújítása mellett kicserélték a világítótesteket, a bordásfalakat, megújult a burkolat, vagyis korszerűvé vált a gyerekek számára kimondottan fontos terem.

Az Esély Pedagógiai Központ gyulai tagintézményében óvoda, általános iskola, az azt befejezőkkel foglalkozó készségfejlesztő iskola működik a fejlesztő nevelő oktatás és kollégium mellett. A közel 200 gyermekkel mintegy 100 dolgozó foglalkozik.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …