2024. április 23., kedd
FONTOS

Jó a fogadtatása az Évgyűrűknek

A demográfiai adatok megváltozása ráirányította a figyelmet az időskorúak helyzetére. Ez volt az egyik apropója annak, hogy a Gyula Televízióban elindult az Évgyűrűk című műsor, amellyel kapcsolatban szakértőink mondják el tapasztalataikat és a további adásokkal kapcsolatos elképzeléseket.
A demográfiai változások irányították rá a figyelmet a lakosságnak erre a rétegére ezért az Évgyűrűkben minden olyan területet érintenének, amely ennek a korosztálynak szól az őket érintő törvényi változásoktól az időskori betegségeken át, egészen a nekik szóló kulturális és közéleti programok ismertetéséig. Az, hogy végül a televízióra esett a választás, abban az elérhetőség játszotta a főszerepet.
A műsor tehát sok olyan kérdésben tud hasznos információval szolgálni, ami az idősek mindennapjaiban jelen van, de annak a korosztálynak is ajánlott, amelynek tagjai hamarosan ebbe a korba lépnek.
A következő évgyűrűk témája az élethosszig tartó tanulás illetve a sikeres öregedés lesz, de a későbbiekben a tervek szerint érintik a generációk közötti kapcsolatokat, a szociális ellátásokat és az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdéseket is.
A teljes műsor elérhető itt. http://www. gyulatelevizio.hu/2017/01/06/ evgyuruk-2017-januar-05/

Nézze meg ezt is:

Megáldották a gyermekeket a templomszentelés évfordulóján

  Április 21-én a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóját ünnepelték Gyulán. Emellett ez a …