2024. március 28., csütörtök
FONTOS

A türelem és a gyermekek biztonsága a legfontosabb Reisz Józsefnek

Reisz József több évtizedes edzői pályafutása elismeréseként vette át a város sportjáért kitüntetést az idei sportbálon. A Gyulát is népszerűsítő uszonyos- és búvárúszás oktatást hosszú évekig Ambrus Imrével végezték közösen. Legtöbben Charlieként és Hanziként ismerik őket, nevükhöz megszámlálhatatlan hazai kupa és bajnoki érem kötődik.
Kósa Gábort 10 éves korában kezdte el edzeni Reisz József. Az évek során számos országos verseny dobogója mellett magyar bajnoki címet szereztek, és az országos ifjúsági válogatott tagjaként világbajnoki bronzéremig jutottak.
Reisz József edzői pályafutását 28 magyar bajnoki cím és 18 országos csúcs jelzi. Évekig dolgozott az utánpótlás-nevelésben, jelenleg pedig a kerettantervi úszásoktatás mellett a fogyatékkal élők edzését végzi. Munkájának kulcsát a türelem mellett a gyerekek biztonsága jelenti.
A közeljövőben Bíró Bernadettel készül több országos versenyre, ahol az érmek mellett az időeredmények javítására törekszik. Célja a nemzetközi megmérettetésekre való kijutás.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …