2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Több gyulai cég a TOP 100-ban

Gyulai cégek is helyet kaptak abban a kiadványban melyet a megyei kereskedelmi és iparkamara készített el. A TOP 100 Békés Megye Gazdasága című kötetben a térség vállalkozásait rangsorolják.
Orosz Tivadar a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke a három témában beszélt arról a kiadványról, amely a megyei vállalkozásokat rangsorolja és információkat nyújt a térség gazdasági helyzetéről. A Top százas lista első helyén az orosházi Linamar áll, őt követi a szarvasi Gallicoop a képzeletbeli dobogó harmadik fokát pedig a szintén orosházi síküveggyár foglalja el. A Gyulahús Kft a 19. a rangsorban, 28. a Fafém Bútoripari Zrt és a 95. helyen a szintén gyulai Fafém Kft áll.

A napokban megjelent kötetet a kamara gazdasági évindító fórumán mutatták be, amelyet több szervezettel együttműködve készítettek el idén először, amit a jövőben évente szeretnének megjelentetni.
Orosz Tivadar a műsorban elmondta még, a térség gazdasági erejének növelésének előfeltétele hogy a jelenlegi uniós ciklusban ez év végéig a gazdaságfejlesztésre kiírt pályázatokat meg kell jelentetni, ahhoz, hogy 2018 tavaszáig le tudják kötni az elnyert forrásokat, amikkel a megye erősödése mellett munkahelyeket is teremtenének.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …