2024. április 25., csütörtök
FONTOS

A biztonságos közlekedést népszerűsítette a rajzpályázat

 

Immár hagyományosan óvodások és általános iskolások részére rendezték meg a “Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatot.

Az ünnepélyes eredményhirdetésnek hétfő délután a művelődési ház adott otthont. A pályázatra nem kevesebb, mint 457 rajz érkezett, melyből a legjobbakat választották ki. A pályázat célja a gyerekek védelme és figyelmük felhívása a biztonságos közlekedésre. Az óvodás korcsoportban első helyezett lett Petneházi Panna Szidónia, az alsósok közül pedig Nagy Viola Mária. A felső tagozatosok közül Baracsi Petra érdemelte ki az első helyet, aki képével azt szerette volna ábrázolni, milyen lenne, hogyha mesevilágban lenne a közlekedés és mindenki gyümölcsöket és zöldségeket használna.

A rendőrség célja, hogy minél fiatalabb korban megtanítsák a gyermekek számára a helyes közlekedést. A városi döntő a rajzpályázat első fordulója volt. A munkák bekerülnek a megyei, majd az országos megmérettetésre. A kiállítás március közepéig tekinthető meg a művelődési ház első emeletén.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …