2024. április 19., péntek
FONTOS

Két újabb gép állt munkába a Gyulahúsnál

A gombnyomás után pár másodperccel indul a Gyulahús egyik legújabb szerzeménye, az olasz gyártmányú, védőgázas csomagológép. A 40 millió forint értékű berendezés beszerzését a gazdasági mellett környezetvédelmi szempontok indokolták, általa egy régebbi típust tudtak futballnyelven szólva a cserepadra ültetni.

Az új gép javított a hatékonyságon, nemcsak egyedi-, hanem gyűjtőcsomagolást is képes készíteni, az egyik legnagyobb előnye pedig az, hogy a csomaghosszt a termékhez igazítva képes változtatni, ezzel nemcsak gazdasági, hanem környezetvédelmi szempontból is előrelépést jelent.

Ezek a felvételek már az új, több elemből álló töltővonalnál készültek. A közel 60 millió forintos, német gyártmányú berendezés a jelenleg elérhető csúcstechnológiát képviseli, megvásárlása nagyban javítja a termelés minőségét és biztonságát.

Bár mindkét berendezés a napokban állt munkába, a védőgázas csomagológépet a tavalyi, a töltővonalat az idei fejlesztési keret terhére vásárolták. A cég menedzsmentje ebben az évben várhatóan 200 millió forint körüli összeget költ e célra, a tervek között szerepel egy hústömb maró beszerzése a Kétegyházi úti üzembe, és a címkézés korszerűsítése.

Nézze meg ezt is:

Karitatív rangadóra készülnek

  A Gyulasport Nonprofit Kft cégfilozófiájának kiemelt területe a karitatív segítségnyújtás, ami a jövő hétvégi …