2024. április 20., szombat
FONTOS

Megéri önként belépni a megyei iparkamarához

 

Március 31-e a határideje a kötelező kamarai hozzájárulás befizetésének határideje a cégek, vállalkozások számára.
Tóth Zsolt, a megyei iparkamara titkára a 3Témában arról is beszélt, miért érdemes az önkéntes tagságot választani az érintetteknek.

2012 előtt a megyei iparkamara az önkéntes tagjai számára biztosított több olyan szolgáltatást, amivel segítette a vállalkozások cégek tevékenységét. Az ötezer forintos kötelező éves hozzájárulás révén pedig minden regisztrált tag hozzájuthat ezekhez a tanácsadásokhoz. A három legfontosabb szegmens a pályázat figyelés, az üzleti partnerkeresés, és a pénzügyi, gazdasági tanácsadás. Az egyszeri ötezer forintos hozzájárulás befizetésével automatikusan nem válik kamarai taggá a vállalkozás, ezért érdemes átgondolni az önkéntes kamarai tagságot, mert számos többletszolgáltatást kaphatnak a vállalkozások, az ötezer forinton felüli 7000 ezer forintos tagdíjért cserébe.
A kamara új szolgáltatásai közzé tartozik az adatvédelmi tanácsadás, hiszen ma már egy vállalkozásnál nem csak a tárgyi, hanem a szellemi tulajdonnak is komoly értéke van. Ennek védelmére, biztosítására elméleti és gyakorlati tanácsokat is kaphatnak az érintettek.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …