2024. április 25., csütörtök
FONTOS

További magazinokkal bővül a megújult megyei hírlap

Március közepe óta több jelentős változási is történt a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu háza táján. Ismét tizenhat oldallal jelenik meg az újság, több magazinnal színesedett a lap, és a sporttal kapcsolatos anyagok is nagyobb hangsúlyt kapnak.
Pocsaji Richárd, a Békés Megyei Hírlap és a Beol főszerkesztője a 3Témában beszélt arról, milyen változások történtek a közelmúltban az újság életében. Tavaly október óta már új tulajdonos gondozásában jelenik meg a lap, március közepétől ennek látható eredményeivel is találkozhatnak az olvasók. A megnövekedett oldalszámmal párhuzamosan több lett a helyi hírek aránya a lapban, ezért új kollégákat is alkalmaznak. Komoly változást jelent még, hogy új magazinokkal bővült a lap, és továbbiak elindítását is tervezik.

 

A mellékletekkel párhuzamosan nőtt a sporttudósítások aránya, ehhez kapcsolódva minden szombaton egy oldalt szentelnek a megyei futballéletnek. Emellett fontos változás még, hogy a nyomtatott kiadás mellett nyárra megújul az online felület arculata, valamint a mobilos felületekre is nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …