2024. április 23., kedd
FONTOS

Szeged-Grosics – Budaörs 0-0

A Budaörsöt fogadta vasárnap a Szeged 2011-Grosics Akadémia. A vendégek szerettek volna pontokat gyűjteni, hogy minél inkább elkerüljenek a tabella hátsó részéből, a Szeged-Grosics pedig javítani szeretett volna a mérlegén a legutóbbi, Balmazújvároson hagyott pontok után.

 
A 21. percben a Szeged előtt nyílt lehetőség a gólszerzésre. Zádori-Farkas-Balogh volt a labda útja. Utóbbi lőtt, de Horváth hárított. A 34. percben Horváth Attila szabálytalankodott Sajbánnal szemben, így Radványi játékvezető felmutatta neki a sárga lapot. A 40. percben Király lövését öklözte oldalra Horváth. A kipattanót pedig Farkas lőtte a kapu mellé. A 48. percben Zabari Zádorinak ívelt. A fiatal csatár először luftot rúgott, majd Wildbe lőtte a labdát.

 
Az 54. percben Pászka próbálta bevenni távolról a vendég kaput. Nem sokkal később pedig Zabari passzát követően Zádori. A következő komolyabb helyzetig a 67. percig kellett várni. Delit indították a szélen, kinek lövése a kapu fölé szállt. A 73. percben Stieber ívelt Delinek, aki a kapu fölé fejelte a labdát. A 76. percben Horváth Attila az első félidő után ismét Sajbánnal szemben követett el szabálytalanságot, így Radványi játékvezető felmutatta neki a második sárga lapot. A 87. percben a szegedi kapu előtt alakult ki helyzet, de mentett a hazai védelem.

 
A hajrában mindkét csapat előtt volt 1-1 lehetőség, de az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Szeged 2011-Grosics Akadémia – Budaörs 0-0. A Szeged-Grosics szerdán a Soroksár ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését május 7-én a Szolnok ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …