2021. június 23., szerda
FONTOS

Rendezvények miatt forgalomkorlátozás lesz Gyulán

Sportrendezvények miatt útlezárásokkal, megnövekedett kerékpáros és gyalogos forgalommal kell számolni a hétvégén a fürdővárosban. A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében legyenek óvatosak, figyelmesek.

 
Gyulán 2017. május 13-án három sportrendezvényt tartanak, emiatt 10 óra 30 perc és 16 óra között forgalomkorlátozásokra kell számítani a városban.  A futók és kerékpárosok útvonala több ponton is találkozik, megegyezik.

 

A „Határtalan tekergés” kerékpáros teljesítménytúra a Várkert utcából indul, majd a Szent László utcán, a Mátyás király utcán, a Wesselényi utcán át a kerékpárosok a Temesvári útra hajtanak. A Temesvári úton a Fehér-Körös hídon keresztül Gyulaváriba, majd ott a Széchenyi utcán át Dénesmajor felé folytatják útjukat. Átlépik az államhatárt, és miután Nagyzerind főterén visszafordulnak, ugyanezen az útvonalon jönnek vissza a Wesselényi utcáig. Végül a Diófa utca, a Híd utca és a Tiborc utca érintésével érnek vissza a Várkert utcába.
Ugyanezen a napon szintén Gyulára, a Várkert utcába érkezik a „Határtalan-ARANY maraton”. A Nagyszalontáról induló futók Sarkadon át érik el Gyulát. A városban az útvonal: Sarkadi út, Csókos út, Madách utca, Béke sugárút, Árpád utca, Corvin utca, Béke sugárút, Kossuth tér, Dr. Adler Ignác utca, Bartók Béla utca, Vértanúk útja, Karácsonyi János utca, Szent László utca, Bethlen Gábor utca, Csigakert, Mátyás király utca, Diófa utca, Híd utca, Akácos utca, Tiborc utca, Várkert utca.

Szintén a Várkert utcából indul, és oda érkezik a IX. Várfürdő futás mezőnye is. A futók útvonala: Várkert utca, Városház utca, Hétvezér utca, Béke sugárút, 48-as utca, Corvin utca, Árpád utca, Béke sugárút. A Budrió ABC-nél visszafordulnak és a Kossuth tér érintésével a „Határtalan-ARANY maraton” útvonalán érkeznek a Vár elé.

A rendőrség kéri a sportrendezvényeken résztvevőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében tartsák be a rendezők utasításait. Az útvonalak biztosítása miatt több helyen forgalomkorlátozások lesznek. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy figyeljék a kihelyezett jelzőtáblákat, illetve a szervezők, a polgárőrök és a rendőrök jelzéseit. A forgalmirend-változások és a várható nagy forgalom miatt óvatosan, körültekintően kell közlekedni. A rendőrség előre is köszöni a közlekedők megértését, türelmét!

Nézze meg ezt is:

Szanazugban találták meg a szegedi kettős gyilkosság elkövetőjét

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két …