2024. április 26., péntek
FONTOS

Edzőváltás a Termálnál

Ezzel a szabadrúgásgóllal kapott ki az elmúlt hétvégén, a Hódmezővásárhely otthonában a Termál, és úgy tűnik, ez volt az utolsó csepp a pohárban.

A bentmaradásért küzdő gyulai klub vezetése ugyanis kedden az edzőváltás mellett döntött – nem is elsősorban a vásárhelyi vereség, hanem amiatt, hogy a csapat a 15., kieső helyen várja az utolsó négy fordulót. Galbács Mihály elnök azt mondta, nem voltak elégedetlenek Oláh Ferenc munkájával, de váltaniuk kellett. Oláh Ferenc munkáját megköszönték, és mint fogalmazott, visszatérnek arra, hogy ő milyen feladatot láthat majd el a klubnál.

Szentléleki Bélának – a régi-új vezetőedzőnek – egészen biztosan nem lesz könnyű dolga, mert papíron még 10 csapatot is érinthet a kiesés. A Termál szombaton a megyei rangadón, a Méhkerék ellen gyűjthet pontokat, majd két erős együttes, a második Szigetszentmiklós és a negyedik Dunaújváros lesz az ellenfél. Az utolsó fordulóban a Ferencváros második csapatához látogatnak, mely ugyan a szezon végén megszűnik, mégis legyőzte a Szigetszentmiklóst, és döntetlent játszott a Dunaújvárossal.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 24.

Témák: – Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás. Kónya István, a körzet képviselője …