2020. szeptember 24., csütörtök
FONTOS

Hamarosan folytatódik a tornacsarnok fejlesztése

Egy összesen közel száz milliós beruházás kezdődhet meg hamarosan a gyulai tornacsarnokban, a fejlesztés második ütemeként. A korszerűsítés keretében kicserélik a külső nyílászárókat és kiépítenek egy napelemes rendszert.
Kónya István alpolgármester a 3Témában beszélt azokról a fejlesztésekről, amelyeket a 2016-17-es bajnoki évben valósítanak meg a tornacsarnokban a TAO-s pályáztatok segítségével. Az előző időszakban a létesítmény küzdőtere újult meg, korszerűsítették a vizesblokkot és technikai eszközöket is beszereztek. Most ennek folytatásaként az üzemeltetést is hatékonyabbá tevő beruházást fognak megvalósítani, ami hamarosan elkezdődik.

A folytatásban tehát a 201-18-as bajnoki évben pedig a gyulai sporttelepen terveznek fejlesztéseket, többek között egy kültéri kosárlabda pálya létrehozását, közel hatvan millió forintos értékben, a mai kor elvárásainak megfelelően, illetve szintén TAO-s pénzből, egy kültéri kézilabdapálya megépítése is a tervek között szerepel.

Nézze meg ezt is:

A pályaorientáció megerősítése volt a fő cél a katolikus iskolában

    Pályázatzáró értekezletet tartott a Karácsonyi János Iskola tanári kara, egy kétéves pályaorientációs programot zártak le …