2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula – Dunaújváros 1-3

Az élcsapatok közé tartozó Dunaújvárost fogadta szombaton az NB III-as bennmaradásért küzdő Várfürdő-Gyulai Termál FC. A hazai együttesnek mindenképpen pontot, pontokat kellett szereznie, a vendégek a 4. helyüket biztosíthatták be egy győzelem esetén.

Veizer Roland játékvezető sípszava után 11 perccel már meg is született az első vendég találat. Dobos szabadrúgását Szepessy fejelte, de Harman védett, a kipattanót viszont Tóth helyezte a kapuba. A 30. minutumban Zámbori passzát követően Nagy lövése Farkason váltott irányt.

A Termál támadott, de nem tudta gólra váltani helyzeteit. A 33. percben Nagy szabadrúgása után Zámbori, egy minutummal később Sipos pontrúgása után Styecz, kis idő múlva pedig Czirok veszélyeztetett fejjel. A 39. percben megszületett a második dunaújvárosi találat. Dobos szabadrúgása Harman mellett jutott a kapuba. Négy minutummal később Czirok fejesét fogta a vendég hálóőr. A következő hazai helyzetnél Styecz lőtt a kapu mellé. Az első játékrész utolsó helyzete a Dunaújvárosé volt. Dobos szabadrúgását követően a játékosok között Harman szerezte meg a labdát.

A második félidőben 38 másodpercet kellett várni a Termál góljára. Styecz lövését még hárította Vaszócsik, Okos viszont már betalált az üres kapuba. Az 50. percben Nagy szabadrúgását Sipos fejelte a kapu fölé. Ablonczy a 72. percben szabadrúgásból, két minutummal később pedig fejjel veszélyeztette a hazai kaput. Kis idő múlva Balogh indította Maruskát, majd Farkas mentett a kapu előterében. A 87. percben megszületett a harmadik dunaújvárosi találat. Király vezette a kapu előterébe a labdát, lövése a kapufáról Szepessy elé került, aki nem hibázott. A 93. percben Molnár lőtt a kapu mellé. Az eredmény a hármas sípszóig már nem változott. Várfürdő-Gyulai Termál FC – Dunaújváros 1-3.

A Termál FC a vereséget követően a kiesést jelentő 15. helyen áll a tabellán. A csapat szezonbeli utolsó mérkőzését június 4-én a Ferencváros második csapatával játssza.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …