2024. április 19., péntek
FONTOS

Az orvosok és a szakdolgozók bére is emelkedik

A tavaly novemberi bérfejlesztést követően idén ősszel ismét jelentős emelésre számíthatnak az orvosok és a szakdolgozók. Becsei László főigazgató a 3Témában a kórházi beruházások jelenlegi állásáról is beszélt.

 
Becsei László szólt az egy éve megvalósult kórházi integráció eddig tapasztalatairól. A kezdeményezés elérte a célját, minden osztály és munkahely megmaradt, a betegek ebből szinte semmit nem vettek észre, és sikerült a munka hatékonyságát erősíteni.  Ami a dolgozók számára fontos lépés volt, az a tavaly novemberi béremelés, a szakdolgozók itt 26 százalékos bérfejlesztésben részesültek, amit idén ősszel egy újabb 12 százalékos emelés követ majd.

 

 

Az intézményben jelenleg is folynak kisebb-nagyobb beruházások, az egyik legfontosabb a gyermekosztály beköltöztetése, ehhez több mint 600 millió forintból újítják fel a régi sebészeti tömböt. Jelenleg a közbeszerzési eljárás zajlik, a tervek szerint jövő nyárra már itt fogadhatják a gyermekeket. Emellett pedig egy pályázati forrás révén négy kórház hat telephelyének ellátására alkalmas mosodát alakítanak ki, több mint 700 millió forint értékben, amelynek befejezése még ezen a nyáron várható.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …