2024. április 20., szombat
FONTOS

A százezredik látogatót köszöntötték a kastélyban

Knézich Károly aradi vértanú egyik ükunokája volt az Almásy kastély 100 ezredik vendége. A látogatókat a város és a látogatóközpont vezetése ajándékokkal köszöntötte. Az eseményen elhangzott: az, hogy idén már a százezredik vendéget köszöntötték, igazolja, hogy a kastély egy működőképes kulturális beruházás.
A Tószegről érkezett házaspár a véletlennek is köszönheti, hogy ők lettek szerencsések elsőnek ugyanis a várba szerettek volna bejutni, de ez nem sikerült, így először a kastélyt tekintették meg és természetesen nagyon meglepődtek. A dolog különlegessége, hogy a házaspár férfitagja éppen Knézich Károlynak az egyik aradi vértanúnak az ükunokája, ezért még emlékezetesebb lett számukra ez a nap.

A kastély vezetése elégedett az eddigi látogatószámmal hiszen az, hogy most a százezredik vendéget köszönthették azt is az mutatja, hogy jó döntés volt a város részéről, amikor elindították ezt a kulturális beruházást. A látogatóközpont menedzsmentje bízik benne, hogy idén is elérik a tavalyi 76 ezres vendégszámot.

 

 

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …