2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Elismerték a pedagógusok munkáját

Több mint ötvenen részesültek  elismerésben pedagógusnap alkalmából a Vigadóban megrendezett ünnepi eseményen. A rendezvényen elhangzott: tanítani mindenkor nyitott szemekkel, hittel, bízva és bátran lehet.

A zeneiskola tanárainak és diákjainak közös műsorával kezdődött a vigadóban a Gyulai Tankerületi Központhoz tartozó pedagógusok köszöntése. Teleki-Szávai Krisztina köszöntőjében kiemelte, tanítani mindenkor nyitott szemekkel, hittel, bízva és bátran lehet, mert a tudást csak így lehet maradéktalanul átadni.

Görgényi Ernő polgármester beszédében hangsúlyozta, a pedagógusok küldetése ráirányítja a figyelmet mindazon értékekre, amelyek civilizációnk számára fontosak, ezért kell egy nap, amikor rájuk irányul a figyelem.
A rendezvényen a több mint ötven pedagógus részesült elismerésben, akik tankerületi dicséretet, aranydiplomát, polgármesteri dicséretet és a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehettek át kiemelkedő pedagógiai munkájuk elismeréseként.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …