2020. július 12., vasárnap
FONTOS

Diplomaosztó a Gál Ferenc Főiskola gyulai karán

 

36 végzős hallgató vehette át diplomáját a Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karának évzáró ünnepségén. Az eseményen egy hosszú távú, stratégiai együttműködési megállapodást is aláírtak.
Hálaadó szentmisével kezdődött a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Karának tanévzáró diplomaátadó ünnepsége a belvárosi katolikus templomban. Kovács Péter püspöki helynök azzal bocsátotta útjukra a végzősöket, hogy olyan hivatást választottak, amivel sok embernek adhatnak hitet és erőt a mindennapokban.

 
Idén az eskütételt követően összesen 36-an vehették át diplomájukat ápolás és betegellátás, egészségturizmus szervezői, szociális gerontológiai és szociális munka szakokon. Az itt töltött évek alatt igazi közösségé kovácsolódtak a végzősök.
A diplomaátadó keretében írták alá azt a stratégia együttműködési megállapodást, amely hosszú távú lehetőséget biztosít az intézmény számára a gyakorlati képzések színvonalának erősítésére.
A Gál Ferenc Főiskola vezetése, amikor arról döntött, hogy idén februártól átveszi az intézmény fenntartását, meghatározó szempontként vette figyelembe, hogy a gyulai intézményben nagyon fontos társadalmi célú képzések folynak.

Nézze meg ezt is:

Megnyílt a 30 éve szabadon elnevezésű kiállítás Gyulán

  Illyés Gyula Egy mondat a zsarnokságról című költeményével idézte fel a rendszerváltoztatás előtti létérzést …