2024. április 23., kedd
FONTOS

Újabb befektetőket generálhat az M44-es megépítése

Az M44-es út megépítésével jó esély mutatkozik arra, hogy 5-8 éven belül, új vállalkozások létrejöttével fellendüljön a megye gazdasága: mondta Nagy Mihály László.

A VOSZ megyei szervezetének elnöke a 3Témában az idei Prima gála előkészületeiről is beszélt, kiemelve, mindenképpen helyben élő embernek, szervezetnek szeretnék adni az egymillió forintos díjakat.

 
Nagy Mihály László rámutatott, több szempontból is lemaradó térség vagyunk, ennek ellenére a jelenlegi folyamatokat látva óvatos optimizmusra is lehet okunk, hiszen egyre több kis és középvállalkozás kerülhet jó piaci helyzetbe akár beszállítóként akár valamilyen szolgáltatás nyújtásával. Amit azonban a szervezet elnöke ezzel kapcsolatban  a legfontosabban ítél az az M44-es megvalósulása.
Idén is az előző évek gyakorlatához hasonlóan szeptember végén, a megyei Prima-gálán fogják elismerni azokat a Békés megyei személyeket, akik a tudomány, a sport vagy a művészet terén alkottak maradandót.  A bíráló bizottság különös figyelmet fordít arra, hogy a díjazottak megyei kötődéssel rendelkezzenek.

 
A műsorban Nagy Mihály László arról is beszélt még, hogy a jó szakmunkásokra óriási szükség lenne, mert hiába vannak jó pályázatok a ha a vállalkozó szakember hiányában nem tudja a megfelelő minőségben kivitelezni az adott beruházást.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …