2024. március 29., péntek
FONTOS

Kétszer is ugyanonnan loptak

 

Gyulán egy házból és annak udvaráról lopott két férfi, akik ellen vádemelést javasol a rendőrség.A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. március 22-én lopás gyanúja miatt előállítottak két férfit. Egyikük a reggeli órákban egy gyulai ház nyitott kapuján át bement az udvarra.

 

Ruhákat, motor- és kerékpáralkatrészeket vitt ki a ház előtt várakozó társának, amelyeket utána eladtak. A kora délutáni órákban újból visszamentek az épülethez. Ekkor is csak az egyik férfi, a 44 éves T. Tamás ment be és hozott ki több dolgot. A rendőrség ellene és társa, a 65 éves sarkadi K. A. ellen is lopás vétség miatt indított büntetőeljárást. A lopott dolgok egy részét a rendőrök megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

 

A rendőrkapitányság a nyomozást lezárta és az eljárás iratait 2017. július 11-én a gyanúsítottak ellen vádemelési javaslattal küldte el a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …