2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Szolnoki MÁV FC 2-0

A Szolnokot fogadta szombaton a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB II Merkantil Bank 4. fordulójában. A jó bajnoki nyitány után a hazai gárda a Békéscsaba és a Vác ellen is vereséget szenvedett, a vendég Tisza partiak pedig az eddigi három forduló alatt még nem maradtak pont nélkül.

Molnár Attila játékvezető sípszava után tapogatózva indult az összecsapás. A mérkőzés elején mindkét együttes pontrúgásból került csak közelebb a kapukhoz. A 9. percben Tóth ívelt Olasz fejére, aki a kapu fölé bólintott. A 26. minutumban Nicorec szabadrúgása után Coroian maradt le a veszélyes gólhelyzetről. Nem sokkal később Nicorec robogott a szolnoki kapu irányába, de megállította a vendég védelem. A 35. percben egy hazai szögletet követően a kapu előtt felugró Farkas feje felett szállt el a labda. 4 minutummal később a másik oldalon Olasz szabadrúgása kerülte el a kaput.

A gyengébb első félidő után a második játékrészben egy összeszedettebb Szeged lépett a pályára. A 47. percben Balázs, egy minutummal később pedig Molnár volt veszélyes a szolnoki kapura. Az 53. minutumban Pintér robogott a középpályán, majd távoli lövése a kapufáról pattant oldalra. Az 56. percben megszerezte a vezetést a Szeged-Grosics, mikor Balázs Richard Molnár íveléstét tette a kapuba. A hazai gólt követően magasabb fokozatba kapcsolt a Szolnok. Farkas lövése a kapu mögé szállt. A 70. percben növelte góljai számát a Szeged-Grosics. Horváth-Pászka-Zádori volt a labda útja. A fiatal csatár a kapu előterébe érkező Balázs elé helyezett, aki nem hibázott.

A mérkőzés utolsó perceiben mindkét csapat előtt nyílt egy-egy lehetőség, de a hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Szeged 2011-Grosics Akadémia – Szolnoki MÁV FC 2-0.

A Szeged-Grosics szerdán a Budafok ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését augusztus 27-én, vasárnap a Budaörs ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …