2024. április 19., péntek
FONTOS

A nyugdíjasokról vitázott a Fidesz és a Jobbik

Vona Gábor Jobbik elnök közelmúltban nagy nyilvánosságot kapott, a nyugdíjasokról szóló írásából idézett péntek délelőtt Kovács József országgyűlési képviselő.

 

A gyulai sajtótájékoztatón a fideszes politikus kiemelte, egyik társadalmi réteggel kapcsolatban sem tartja megengedhetőnek az ilyen beszédet, és ez különösen igaz a huszadik században nehéz időket megélt nyugdíjasokkal kapcsolatban. Emlékeztetett, először különböző nyugdíjas szervezetek kapták fel a fejüket a jobbikos vezető facebookos bejegyzésére, aztán a sajtó is sokat foglalkozott ezzel.

 

Kovács József azt kérte, reagáljon a Jobbik az elhangzottakra, és ha már a pártelnök nem tette ezt meg, tegyék meg a párt helyi vezetői.

 

Végig kell pontosan olvasni, mit mondott Vona Gábor – mondta a Gyula Tv-nek a szintén pénteki, más témában megtartott, fürdővárosi sajtótájékoztatón Dévényi-Dabr owsky Géza, a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje. A gyulai jobbikosok azt mondták, Vona Gábor nem a nyugdíjas-társadalmat sértette meg, ők szívükön viselik a nyugdíjasok sorsát.

 

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …