2024. április 19., péntek
FONTOS

Az ország harmadik legjobb fürdője a Gyulai Várfürdő

Lezárult az év fürdője szavazás, melyen a három kategória közül a legjobb létesítményeket tömörítőben a Hajdúszoboszló, Sárvár, Gyula végső sorrend alakult ki. Ez az eredmény komoly elismerés a várfürdőnek, hiszen a vendégek szavazatai alapján ért el előkelő helyezést.

A fürdők három csoportban versenyeztek egymással. A legnagyobb és legismertebb, valamint a nagyvárosokban található létesítmények “Az Év Fürdője 2017” kategóriában, a regionálisan ismertek “Az Év Feltörekvő Fürdője 2017”, míg a kis településeken találhatóak “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017” kategóriákban indultak.

A Gyulai Várfürdő “Az Év Fürdője 2017” kategóriában országosan harmadik, megyei szinten pedig Nagyszénást és Orosháza-Gyopárosfürdőt megelőzve az első helyen végzett.

A Gyulai Várfürdő idei tervei között szerepel a műszaki udvar rendbetétele, amely a következő év nyári szezonjához szükséges. A létesítmény négy évszakos fürdő, így nem csak a jó időben várják a vendégeket, hiszen a hideg idő beköszöntével a termál medencéket és az Aquapalotát is használhatják a Gyulára látogatók.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …