2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Dorogi FC 2-1

A Dorogot fogadta vasárnap a Szeged 2011-Grosics Akadémia az NB II Merkantil Bank 8. fordulójában. Supka Attila együttese a legutóbbi négy bajnokin nem talált legyőzőre, a Dorog viszont nincs jó formában, a bányászcsapat három, zsinórban elszenvedett vereség után próbált meg javítani.

A 6. percben Pászka indult a kapu felé, lövése Berkón megpattanva jutott Zima kezébe. Nem sokkal később Pászka indította Balázst, aki a kapufát találta el. A 36. percben Germán robogott a vendég kapu irányába, majd Molnárnak passzolt, kinek lövését Zima védte. Nem kellett sokat várni a következő szegedi helyzetre. Horváth passzolt Zádorinak, de a fiatal csatár ekkor még a kapu fölé lőtt. A 39. percben egy hasonló helyzetből már nem hibázott Zádori és megszerezte a vezetést. Az első félidő hajrájában megszerezte a második gólját is a Szeged-Grosics. Pászka szabadrúgását Causic továbbította Zádorinak, aki nem hibázott.

A második játékrész elején a Szeged-Grosics veszélyeztetett, amikor Causic szabadrúgását fogta Zima. A 49. percben Szedlár szabadrúgását a kapu előtti tumultusban Kamarás helyezte a kapuba. A 83. percben fokozódtak az indulatok, Petrovic szabálytalankodott Coroiannal szemben. A eset után Veizer játékvezető sárga lapot mutatott fel a dorogi játékosnak. A 87. percben egy vendég szögletet követően a labda a tömegben, a lábak között időzött, de végül Bora az égbe lőtte a játékszert. A mérkőzés hajrájában akcióból és szabadrúgásból is próbálkozott a Szeged-Grosics, de a hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Szeged 2011-Grosics Akadémia – Dorogi FC 2-1.

Zsinórban harmadik hazai győzelmét aratta a Szeged 2011-Grosics Akadémia, a csapat 8 fordulót követően a 6. helyen áll a tabellán. A Szeged-Grosics vasárnap a Soroksár ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését szeptember 24-én, vasárnap a Kazincbarcika ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …