2020. október 23., péntek
FONTOS

A DAREH vezetése is segíti a koraszülöttmentő alapítványt

Újabb adománnyal bővült a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számlája. Összesen 425 ezer forinttal támogatja a nemes célt, vagyis a koraszülöttmentő beszerzését és felszerelését a DAREH Bázis Zrt. igazgatóságának öt tagja és két vezető állású munkavállalója, jelentették be a cég békéscsabai telephelyén megtartott szerda délutáni sajtótájékoztatón.

A mentőautó beszerzése már folyamatban van, az alapítvány számláján jelenleg 39 millió 266 ezer 163 forint van. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnöke a sajtótájékoztatón megerősítette, a járművet szeptember 30-án adják át. A gyűjtés azonban ezután sem áll meg, hiszen a járművet korszerű berendezésekkel kell felszerelni, valamint a fenntartása is költséges.

A következő nagyobb adomány várhatóan Orosházáról érkezik majd, szeptember 30-án egy Gyopárosfürdőn megrendezendő futóverseny tejes nevezési bevétele a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számláját gyarapítja.

Nézze meg ezt is:

Péntektől a szabadtéri rendezvényeken is kötelező a maszkviselés

Péntektől kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is a Magyar Közlönyben csütörtök …