2020. szeptember 30., szerda
FONTOS

Üzenetet olvasott, súlyos baleset lett belőle

Vezetés közben használta a mobiltelefonját, így későn vett észre egy előtte műszaki okból álló tehergépkocsit egy férfi Kaszaper külterületén. Nekiütközött és a balesetben ő, valamint két férfi súlyosan megsérült.

Álló tehergépkocsinak ütközött egy személygépkocsi július 21-én, 22 óra 15 perc körül Kaszaper külterületén. A tehergépkocsi műszaki hiba miatt állt az úton, a tompított világítása és a vészvillogója működött. A jármű vezetője és két utasa kiszálltak a tehergépkocsiból, ketten a jármű mellett voltak, próbálták elhárítani a hibát. A velük utazó nő távolabb ment, az útpadkán sétált. Az Orosháza felől Kaszaper irányába tartó személygépkocsi lassítás, fékezés nélkül ütközött neki a teherautónak és elsodorta a mellette álló két férfit. A balesetben a személygépkocsi vezetője és a két férfi is súlyosan megsérült.

A személygépkocsi vezetője a baleset előtt a mobiltelefonjára érkezett üzenetet akarta elolvasni. Kihallgatásán elismerte, hogy emiatt vette észre későn az előtte álló tehergépkocsit. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 36 éves mezőkovácsházi férfit közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás 2017. szeptember 13-án befejeződött, a rendőrség a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Megtartották a gyulai sportágválasztó főpróbáját

  A thai box alapjaival ismerkedtek ezek az implomos lányok pénteken, a gyulai sporttelepen megrendezett …