2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. szeptember 19.

Témák:

– Juhász Zoltán békési cukrászmester kezdeményezésére az ország huszonhárom cukrászata összesen 2 500 szelet süteményt ajánlott fel, ezeket pedig értékesítették.

Így hétfő este több, mint egymillió forintot nyújtott át a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete.

– Többek között Szörényi Levente és a Kaláka együttes is fellép Gyulán, az első ízben megrendezendő Előretolt Helyőrség Szabadegyetemén.

Az esemény fókuszában a kortárs magyar kultúra áll, kiemelt figyelemmel az irodalom és a társművészetek kapcsolatára.

– Több tájékoztató, beszámoló szerepelt a szeptemberi megyegyűlés napirendjén. A képviselők tárgyaltak a szakképzésről, a foglalkoztatottságról és az agrárgazdaságról.

– Rácz Gyula tíz éve tanítja a népzenészek fiatal generációit a Bartók művészeti iskolában, emellett három zenekarban is rendszeresen játszik. A brácsás a Kézjegyben beszélt arról, hogy a tanítás és a zenekari fellépések kiegészítik egymást az életében, és sokszor tanítványaitól tanul új dolgokat.

– Kétirányú lesz a forgalom a Harruckern tér egyik részén.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …