2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 09. 22.

Témák:

– 16850 árvácskát és 9470 tő tulipánt ültetnek ki ezekben a napokban Gyulán a közüzemi kft munkatársai. Az utóbbi napok esős időjárása miatt jelenleg még csak a Petőfi, az Apor és a Harruckern téren láthatóak a virágok.

 

– Az illegális migrációval kapcsolatos feladatokat, valamint a közös határ menti járőrszolgálat tapasztalatait egyeztette a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nagyváradi Területi Határrendőr Felügyelőség vezetése.

– Ale Ildikó festőművész képeiből nyílt kiállítás a művelődési ház aulájában. A “Vetületek” címet viselő tárlaton az alkotó közel 30 képe látható, egyedi látványt nyújtva a nézőnek.

– Ősszel sok programmal és új kiadványokkal várja az érdeklődőket a Békés Megyei Levéltár. Jövőhéten kedden “Bővülő történelem – Az elmúlt tizenöt év iratajándékozásai” címmel nyitnak meg egy időszaki kiállítást.

 

– Huszonötödik alkalommal rendeztek országos szenior atlétikaversenyt Gyulán. Az eseményen – ami egyben az ötödik Szigeti István Emlékverseny is volt – több mint ötven sportoló indult, akik közül sokan több versenyszámban is kipróbálták magukat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …