2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Kerékpárokat szereltek szét, elfogták őket

Üléseket, kerekeket, kormányt, kosarat lopott le kerékpárokról két fiatal Gyula belvárosában. Az egyik bicikli vázát bedobták az Élővíz-csatornába.
A Gyulai Rendőrkapitányság eljárást indított két gyulai fiatal ellen, akik szeptember 15-éről 16-ára virradó éjjel több kerékpárt szétszereltek Gyula belvárosában. A 18 éves gyulai M. Zoltán 16 éves társával kerekeket, üléseket, kormányt és kosarat vitt el utcai tárolókban hagyott biciklikről. Az egyik kerékpárt, miután mindent leszereltek róla, bedobták az Élővíz-csatornába. Egy járókelő figyelt fel a vázra, amit a rendőrök az önkormányzat egyik munkatársával emeltek ki a vízből. Az ellopott kerékpár tartozékok nagy részét a rendőrség lefoglalta. Akik a lopásról bejelentést tettek a rendőrségen, értesítést kaptak arról, hogy a Gyulai Rendőrkapitányságon mikor vehetik át kerékpárjuk tartozékát.

Öt ülés és egy kerék tulajdonosát keresi a rendőrség, ezekről a dolgokról hétköznapokon, munkaidőben a 66/ 361-644-es telefonszámon, vagy személyesen (Gyula, Béke sugárút 51.) lehet tájékoztatást kérni.

Nézze meg ezt is:

Megújult a kispiac, már tervezik a folytatást

  Szombat délelőtt már a felújított törökzugi kispiacon jelenthette be Vigné Fábián Diána és Kónya …