2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 09. 28.

Témák:

 

– A háziorvosi ügyelet  és az onkológiai centrum fejlesztésére is pályázik Gyula, döntöttek a képviselők a csütörtöki ülésen. Újabb pályázatot írnak ki az egészségügyi alapellátási intézmény vezetői posztjára, és egy Bay Zoltán emlékszoba és emlékkiállítás létrehozását is megszavazta a grémium.

 

– Sok támogatási forrás áll a következő időszakban a Békés megyei gazdálkodók számára – hangzott el az agrárkamara fórumsorozatának gyulai állomásán.

A rendezvényen a mezőgazdasággal kapcsolatos, aktuális ügyekkel foglalkoztak.

 

– A Demokratikus Koalíció gyulai pártirodája előtt tartott lakossági fórumot Gyurcsány Ferenc szerdán kora este. A baloldali párt elnöke a jövő évi választásokra készülve járja a vidéki településeket, Gyulán beszélt az ellenzéki összefogás esélyeiről is.

 

– Gyulán biztosítják a megfelelő anyagi fedezetet nemcsak a legtehetségesebbek számára, hanem azoknak is, akik a tömegsportban vesznek részt – mondta Kónya István alpolgármester. Mindez a sportiskola szerdai tanévnyitóján hangzott el, ahol köszöntötték az eredményes diákokat.

 

– Szemetes konténereket rugdosott meg, virágállványokat borított fel és dísznövényeket tépett ki egy férfi Gyulán, a belvárosban. A rendőrség garázdaság vétség gyanúja miatt eljárást indított ellene.

Nézze meg ezt is:

Karitatív rangadóra készülnek

  A Gyulasport Nonprofit Kft cégfilozófiájának kiemelt területe a karitatív segítségnyújtás, ami a jövő hétvégi …