2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyulára ért az agrárkamara fórumsorozata

A mezőgazdasággal kapcsolatos, aktuális ügyekről szólt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei szervezetének gyulai fóruma.

 

Az eseményen a belvízvédelem és az öntözésfejlesztés kérdései mellett növényvédelemmel, valamint a gazdálkodókat érintő támogatásokról, kérelmekről is szó esett. Utóbbi témában az agrárkamarával együttműködési megállapodást is kötő kormányhivatal helyettes vezetője, Rákóczi Attila főigazgató tartott előadást.

Kondoros és Dévaványa után ért Gyulára az agrárkamara fórumsorozata, mely saját tevékenységét is bemutatta. Kulcsár László megyei elnök arról beszélt, hogy az elmúlt években új alapokon szervezték meg a munkát, az építkezés után a finomhangolás következett, ezek eredményeképp sikerült erősíteni többek között az agrárkamara szolgáltató jellegét.

 

Hangsúlyozták, az agrárkamara szoros kapcsolatra törekszik az ágazat szereplőivel. Kiépült az élelmiszeripari és vidékfejlesztési referensi hálózat, és fontos eredményeket értek el a marketing területén. Az elmúlt négy évben jelen voltak valamennyi fontosabb, agráriummal kapcsolatos rendezvényen.

Nézze meg ezt is:

Májusban újra találkoznak a vármegyei, sérült fiatalok

Május 23-án, csütörtökön, Gyulán rendezik meg a Sérült Fiatalok Vármegyei Találkozóját – jelentették be a …