2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 10. 06

Témák:

 

– Ügyünk Világosnál meghalt, Sarkadon ki volt terítve, Gyuláról megindult a világ legnagyobb gyászmenete, Aradon megtörtént a temetkezés: hangzott el az október 6-ai megemlékezésen. A Honvédtiszti emlékhelynél a jelenlévők elhelyezték a tisztelet koszorúit.

– A kiegyensúlyozott családi élet hozzájárul a magas színvonalú munkavégzéshez. Ez a gondolat volt a vezérfonala annak a pályázatnak, mellyel ebben az évben a Gyulai Törvényszék elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Családbarát Munkahely címet.

– Újabb nyertest hirdettek a Gyulahús turistákat célzó játékában. Szeptemberben a Park Hotelből érkezett a legtöbb vásárló a cég Béke sugárúti márkaboltjába.

– Népmese a gyermeknevelésben: ez volt a témája a csütörtöki baba-mama klubnak Gyulaváriban. A foglalkozás az Őszi Könyvtári Hét egyik programja volt, amely segít az érintetteknek a mindennapi életben.

– A fogyasztásra szedett gombáknál száz százalékig biztosnak kell lennünk abban, hogy milyen fajtáról van szó. Ha csak a legcsekélyebb kétség is felmerül, az adott gombát külön kell tárolni, és meg kell mutatni szakértőnek.

– Letért az útról és felborult egy busz péntek reggel 6 óra körül, Tótkomlós külterületén, több, mint 30 utas megsérült.

Nézze meg ezt is:

A 90 éves Lupsán Imrénét köszöntötték

  Virággal, Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletével és tortával köszöntötte szerda délután Timár Andrea aljegyző és …