2021. október 27., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 10. 10.

Témák:

 

– Idén 200 éve, hogy Nagyszalontán megszületett a magyar irodalom egyik legjelentősebb alakja, Arany János.

Gyulán már eddig is több programot rendeztek e tárgyban, a kedd délelőtti sajtótájékoztatón pedig az évfordulós eseményekkel kapcsolatban hangzott el bejelentés.

– „Nem vagy egyedül! – Szicsek Margit válaszol” címmel új műsort indít a Gyula Televízió.

A két hetente kedd esténként, a Híradó után jelentkező sorozatban a pszichológus szakember segítségével sokakat érintő témákról beszélgetünk. Az elsők között a párkapcsolat buktatóiról, majd a gyermekvállalásról lesz szó.

– A városháza dísztermében adták át az elismerő okleveleket az idei tanévben Bay Zoltán Ösztöndíjban részesülő tanulók számára.

Idén 16 középiskolás diák és 16 egyetemi, főiskolai hallgató részesült a jutalomban.

– “Menni, vagy nem menni?”. Az iskolai alkalmasság kérdései jelentették a fő témát az őszi pedagógiai napok egyik rendezvényén. Az eseményen a gyulai és a sarkadi járás óvodapedagógusai és tanárai vettek részt.

– 150 ezer forintot nyert pályázati forrásból az Implom iskola. A pénzt arra fordítják, hogy erősítsék és fejlesszék a gyerekek közlekedéssel kapcsolatos ismereteit.

Nézze meg ezt is:

1956 hőseire emlékeztek Gyulaváriban

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést szombat délelőtt a gyulavári …