2021. november 29., hétfő
FONTOS

Párkapcsolati problémákkal indult a Gyula Televízió új műsora

 

„Nem vagy egyedül! – Szicsek Margit válaszol” címmel új műsort indít a Gyula Televízió.

A két hetente kedd esténként, a Híradó után jelentkező sorozatban a pszichológus szakember segítségével sokakat érintő témákról beszélgetünk. Az elsők között a párkapcsolat buktatóiról volt szó.

Minden párkapcsolatnak van egy fejlődési fokozata, az első, amikor a két fél még szinte mindenhova együtt szeretne menni, ami akkor még mindkettőjük számára tökéletesen megfelel. Aztán a kapcsolat második részében már jönnek az egyéni igények, ez már új helyzetet teremt, ebből is számos konfliktus adódhat. A pszichológus azt mondja, nagyon fontos azokra a jelekre figyelni, amelyek már egyértelműen olyan problémákra utalnak, melyek azt vetítik előre, hogy nagyobb a gond a kapcsolatban egy mosolyszünetnél.

A műsorban szó volt még a párok közötti kommunikáció fontosságáról is, a férfi és a nő igényeiről egy kapcsolatban, és a mai kor technikai vívmányainak hatásairól a társas kapcsolatokra.

A következő műsorban a gyermekvállalásról lesz szó, melyhez  várjuk kérdéseiket a Gyula Televízió e-mail címére. Az aktuális témák mindig honlapunk jobb oldalán, a műsornál lesznek feltüntetve.

Nézze meg ezt is:

Békés megyében is folytatódik az oltási akcióhét

A kormány egy héttel, december 5-ig meghosszabbítja az oltási akcióhetet, így a jövő héten is …