2021. január 21., csütörtök
FONTOS

Változik a forgalmi rend a Csabai Kolbászfesztivál miatt

Rendezvény miatt változik a forgalmi rend a Gyulai út Thurzó utca és Bajza utca közötti szakaszán. A közlekedőket táblák és forgalmasabb időszakokban rendőrök segítik – tájékoztatott a rendőrség.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Békés Megyei Igazgatósága 2017. október 16-án, 10 órától rendezvény miatt forgalmirend-változást léptetett életbe Békéscsabán, a Gyulai út Thurzó utca és Bajza utca közötti szakaszán. A megváltozott forgalmi rend 2017. október 25-én, 8 óráig lesz érvényben.

A Gyulai úton, a Dobozi út és a Thurzó utca kereszteződésétől 30 km/órás sebességkorlátozás érvényes. Az Alkotmány utcától Gyula irányába egy forgalmi sáv járható, ezen a szakaszon 20 km/ órás sebességkorlátozás van.

A Gyula felől érkezők Békéscsaba belvárosát a Bajza utcán közelíthetik meg. A Gyula felől személygépkocsival érkezők a Körte sor – Lencsési út – Corvin utca útvonalon is el tudják kerülni az érintett útszakaszt. A Gyulai úton a Békéscsaba belvárosa felől (a Kossuth tér irányából) érkezőket a Dobozi útra terelik.

A forgalmat az érintett csomópontokban ideiglenesen kihelyezett jelzőtáblák segítik. A rendezvény ideje alatt, különösen 2017. október 21-én, szombaton várhatóan erősen megnövekszik a forgalom a Gyulai úton, így a közlekedőket rendőrök is segítik majd. A balesetek megelőzése és a torlódások elkerülése érdekében a Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy akik nem a rendezvényre érkeznek, válasszák a kijelölt kerülőutakat.

Figyeljék a kihelyezett táblákat és a rendőrök jelzéseit! A Békéscsabai Rendőrkapitányság köszöni a közlekedők türelmét, együttműködését!

Nézze meg ezt is:

Online rendezik meg idén a Magyar Kultúra Napját Gyulán

  Rendhagyó programmal készülnek a város kiállítóhelyei, kulturális intézményei az idei Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan. …