2024. május 28., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 10. 17.

Témák:

 

– Járvány még nincs, de a háziorvosok már megkapták az influenza elleni vakcinákat. Békés megyében 256 doktornál kaphatja meg ingyenesen bárki a védettséget jelentő ellenszert.

 

– Az érintettek többsége megmenthető lenne, ha lenne a közelben olyan ember, aki tud újraéleszteni – hangzott el az Újraélesztés Világnapjának gyulai eseményein. A mentőállomásra egész nap érkeztek a diákok, hogy megtanulják a szükséges fogásokat.

 

– Pappá szentelésének harmincadik, gyulai plébánosi tisztségének pedig tizedik évfordulóját ünnepli idén Kovács Péter. Az esperes-plébános, püspöki helynök papi hivatása kezdetétől a gyulai éveiig beszélt a Kézjegyben.

 

– A gasztrotörténeti programok után interaktív rejtvényekkel, nyomozós feladatokkal várták a látogatókat a gyulai kiállítóterekben. A múzeumok őszi fesztiváljához kapcsolódva az Erkel házban és az Almásy kastélyban is a helyhez kapcsolódó feladatokat kellett megoldaniuk az érdeklődőknek.

 

– 88 általános iskolás csapat mérte össze matematika-tudását pénteken a lila iskolában. A Bolyai János Csapatverseny megyei fordulójának győztesei az országos döntőben fogják képviselni Békés megyét.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 23.

Témák: – Minden eddigi rekordot megdöntött a résztvevők száma csütörtökön, a sérült fiatalok hetedik vármegyei …