2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 10. 26.

Témák:

 

– Ha megvalósul a Soros-terv, akkor Magyarország elveszíti önálló identitását és kultúráját – mondta el Halász János szerdán este, a Vigadóban megtartott nemzeti konzultációs fórumon.

A Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője elmondta, a konzultációs kérdőíveket azért fontos kitölteni, mert a kormány nem csak négyévente kíváncsi a választók véleményére.

 

– Romániából a zöldhatáron át érkezett külföldieket fogtak el és állítottak elő a rendőrök Békés megyében.

 

– Laptopokhoz, okostelefonokhoz, és multifunkcionális eszközökhöz juthat a városi könyvtár egy pályázat révén. A digitális jólét program segítségével nem csak ezeknek a készülékeknek a beszerzése történhet meg, hanem bővülhet az intézmény szolgáltatási köre.

 

– Az érdekképviseletre nevelés a legfontosabb célja a városi diákönkormányzat szakmai napjának.

A programok azért nem csak komoly mederben folytak, a középiskolások csütörtöktől péntekig egy 24 órás vetélkedőn vesznek részt. Senki se lepődjön meg, ha péntek hajnalban diákok kérik meg arra, hogy üljön be egy talicskába.

 

– Drágulhat a tojás a következő időszakban. Az áremelkedés oka madárinfluenza kedvezőtlen hatása, mely miatt kevés tojás várható, ami magával hozza az árak emelkedését is.

 

– A Gyulai Várszínház két előadását is bemutatják a következő napokban, Budapesten.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 23.

Témák: – Minden részében a boldog békeidőket, vagyis a kései dualizmus korszakának polgári világát idézi …