2021. január 21., csütörtök
FONTOS

Hajzer Klaudia nyerte az Almásy kastély szelfi játékát

A gyulai Almásy-kastély nyári szelfi-játékának győztese, Hajzer Klaudia vette át ajándékait a játék során nyereményeket felajánló cégek képviselőitől hétfőn délelőtt.
A nádudvari lány ezt a képet töltötte fel nyáron a kastély facebook-oldalára “gyulaimosoly” hashtaggel, a mintegy 140 nevező közül pedig az ő bejegyzését kedvelték a legtöbben. Ennek köszönhetően ismét megtekinthette a kastélyt, ahol már korábban is járt.
A játékot a kastélyt is működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. kezdeményezte, a két főre szóló szállást az Almásy Apartmanház biztosította a nyertesnek. Emellett a nyeremény része sétakocsikázás egy antik hintóval, valamint két belépő a Várfürdőbe.
Az Erkel Ferenc Nonprofit kft kommunikációs csapata folyamatosan dolgozik azon, hogy a közösségi médiában is népszerűsítsék a kastélyt és a várost, ennek az egyik példája a szelfi-játék is. Az aktív online jelenlét megmutatkozik a látogatók számában is.

Nézze meg ezt is:

Online rendezik meg idén a Magyar Kultúra Napját Gyulán

  Rendhagyó programmal készülnek a város kiállítóhelyei, kulturális intézményei az idei Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan. …