2024. április 19., péntek
FONTOS

Szeged-Grosics – ETO FC Győr 0-0

Hat mérkőzésre nyúló nyeretlenségi sorozatának megszakítására készült az NB II-es bajnokság 15. fordulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia, mely esős, szeles időben fogadta a négy meccse veretlen ETO FC Győrt.

A második percben helyzetig jutott a hazai együttes, egy kényszerítő után Zádori lőtt távolról a csúszós talajon. A 12. percben Dinjar szöglete után Coroian fejelt tisztán a rövid oldalon, de nem találta el a kaput. Nem sokkal később gyors győri támadás futott a bal oldalon, melynek végén Zamostny lapos lövését védte Szántai. A 17. percben Magasföldi szabadrúgása szállt mellé. A folytatásban eső már nem nehezítette a játékosok dolgát, a szél viszont megerősödött, ebben a játékrészben a győri támadásokat segítve. A 34. percben Szatmári indult meg, labdája azonban hosszúnak bizonyult. A szórványos szegedi támadások mellett a félidő utolsó, kaput eltaláló lövését Rokszin szabadrúgása jelentette.

A második félidő első lövése egy eladott szegedi labda után Zamostny nevéhez fűződött. A folytatásban némileg aktívabb lett a Szeged, azonban nagyobb lehetőségig nem jutottak a kék-feketék. Bő egy óra játék után Szimcso éles szögből leadott lövését fogta Szántai. A 68. percben Germán vezethette hosszan a labdát a győri védők tekintete által kísérve, lövése azonban nem talált kaput. Szinte az ellentámadásból megvillantak a Rába partiak, Magasföldi vállal lekészített labdáját Szimcso ollózta a kapu mellé. A 89. percben ezután a jelenet után Magasföldi végezhetett el szabadrúgást, lövését Szántai nagyot nyújtózkodva tolta fölé.

A hajrában próbálkozott ugyan a hazai gárda, de gól nem esett, így a végeredmény: Szeged 2011-Grosics Akadémia – ETO FC Győr 0-0

A Szeged-Grosics legközelebb Zalaegerszegen lép pályára, a következő hazai mérkőzést november 12-én játssza a csapat a feljutó helyen álló Kisvárda ellen.

 

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …