2024. április 25., csütörtök
FONTOS

A Soros terv ellen kampányolt a Fidesz gyulai szervezete

Ha nem teszünk időben lépéseket a a figyelemfelhívásra, később erre már nem lesz lehetőségünk: mondta Görgényi Ernő polgármestere Gyulaváriban.  A Fidesz helyi szervezete standok felállításával szeretné felhívni a figyelmet a migráció veszélyeire.

 

A Fidesz helyi szervezete is részt vesz abban az országos kampányban, amely a nemzeti konzultációhoz csatlakozik. Görgényi Ernő polgármester a Gyulaváriban tartott helyszíni sajtótájékoztatóján azt mondta, a migráció a jövőnket meghatározó biztonsági kérdés, amelynek ma a hétköznapokban még nem lehet érezni a veszélyét, mert a kormányzat megszüntette azt a 2015-ös állapotot, amikor Magyarország átjáró ház volt. A veszély azonban nem múlt el, továbbra is nagy számban érkeznek a migránsok Európába, és vannak, akik ezt támogatják Soros György vezetésével, akinek komoly befolyása van a brüsszeli bürokratákra.

A polgármester hangsúlyozta, ez egy olyan veszély, amit ha későn ismerünk fel már nem tehetünk semmit, ezért időben fel kell hívni a társadalom figyelmét arra, hogy ha megengedjük, hogy először csak kis számban telepítsenek be hazánkba migránsokat, annak később komoly következményei lehetnek.

 

 

A sajtótájékoztatón elhangzott, az elkövetkezendő időszakban a Fidesz gyulai szervezete a város több pontján fog majd kampányolni a Soros terv ellen.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …