2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2017. 11. 03.

Témák:

 

– Szeretné megőrizni a teátrum összművészeti jellegét, és a fiatalokat is megszólítaná – beszélt céljairól az első előadás előtt Elek Tibor. A várszínházat november elsejétől irányító igazgató első kamaratermi programja a Testvérest című előadás volt.

 

– A környező települések iskoláiba látogatva igyekszik megismertetni a gyermekekkel a gyulai kiállítóhelyeket a fürdővárosi kulturális kft. A cél az, hogy minél többen ismerjék meg a várat, az Almásy kastélyt, az Erkel- és a Ladics házat.

 

– Második alkalommal csatlakozott a gyulavári kastély az Országos Rajzfilmünnep programsorozatához. A gyermekek és szülők pénteken filmvetítéseken vehettek részt, játékos feladatokat oldhattak meg, és rajzfilmfát is állítottak.

 

– Az idő hidegre fordulásával a Magyarországon telelő madarak egyre nehezebben jutnak táplálékhoz. Ilyenkor érdemes a nemzeti parkokban található madáretetőkbe különböző magvakat kihelyezni.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak a fejlesztések a Németvárosi óvodában

  A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának 9,7 millió forintos támogatásával újabb energetikai …